marți, 1 octombrie 2013

Atelier de origami: Arta florilor din hârtie

Origami este arta plierii hârtiei.

Apărut în Japonia acum aproximativ o mie de ani, origami este şi un mod de relaxare şi un mod de a crea ceva din aproape nimic. Pentru origami nu ai nevoie decât de hârtie, de răbdare şi de puţină îndemânare.

Aşa că, dacă ai ultimele două calităţi - răbdare şi îndemânare - şi dacă doreşti să îţi reaminteşti cum este să te joci într-un mod creativ şi să creezi ceva frumos cu propriile tale mâini, te invit sâmbătă, 12 octombrie 2013, între orele 10:30-13:30, la un Atelier de origami, în cadrul căruia vom crea un aranjament floral din hârtie. (Nu te speria, nu e atât de greu pe cât pare.)

Preţul atelierului este de 80 RON, fiind incluse toate materialele necesare cursului. Şi vei pleca şi cu un cadou care să îţi permită să exersezi după aceea.

Şi, cum Atelierul de origami se adresează copiilor de orice vârsă - de la 7 la 99 de ani -, dacă eşti un părinte care doreşte să vină împreună cu copilul, pentru a se juca împreună, primiţi o reducere specială, preţul fiind în cazul acesta 120 RON, pentru amândoi.

Pentru înscrieri şi detalii suplimentare, mă puteţi contacta la adresa: radufilip @ yahoo.com.

Dacă doriţi să vă faceţi o idee mai detaliată despre origami, în general, şi despre flori din hârtie, în special, vizitaţi-mi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FloareDeHartie.

Vă aştept cu mult drag!

2 comentarii:

  1. Bravo, dl. Radu! Vad ca deja esti maestru in origami. Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deduc din comentariu că îţi plac florile pe care le-am făcut.
    Drept care îţi mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere