luni, 11 februarie 2013

Papucii, telecomanda şi şosetele: cum să comunici asertiv printre lucrurile de care te împiedici... prin relaţie


Workshop de exersare a comunicării asertive

„Numai tu eşti de vină pentru asta! Dacă nu mă luam după tine, nu s-ar fi întâmplat aşa! Niciodată nu mă asculţi! Nu eşti în stare de nimic! Nu te mai suport!”

Suntem siguri că ai auzit astfel de... exclamaţii în relaţia ta de cuplu; poate chiar ai folosit unele dintre ele sau altele asemănătoare. Te-ai întrebat, însă, vreodată, ce transmit ele, de fapt, sau cât de eficiente sunt? Ori cum sunt ele percepute de celălalt? Sau dacă au vreun efect pozitiv chiar şi pentru cel care aruncă cu aceste „cuvinte-pietre”?

Te invităm, aşadar, să reflectezi la asta şi să căutăm împreună noi moduri de a comunica, să învăţăm şi să descoperim cum putem comunica în relaţia noastră, în aşa fel încât mesajul să ajungă la destinaţie plin de semnificaţie şi fără să rănească!

Acest workshop are un număr limitat de locuri!

Traineri:
Iulia Molnar:
Doctorand în psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, MD, consilier psihologic şi psihoterapeut, cu competenţe în psihoterapia experienţială a unificării, terapii de cuplu şi familie, dezvoltare personală unificatoare individuală şi de grup, psiholog Asociaţia ACCEPT.

Radu Filip: Consilier psihologic şi psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie experienţială unificatoare centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihoterapia experienţială a unificării, psihoterapia cuplului şi a familiei, dezvoltare personală individuală şi de grup.

Workshopul se va desfăşura pe 28 februarie în intervalul 18:15-20:30 în cadrul Asociaţiei ACCEPT. Participarea este GRATUITĂ.

Pentru înscrieri, dă-ne un e-mail la adresa: psiholog@acceptromania.ro, în care să ne spui cu ce dificultăţi de comunicare te-ai confruntat în relaţia ta de cuplu (actuală sau trecută).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu